Gia

Rotu: keskikokoinen villakoira

Väri: musta

Sukupuoli: narttu

Syntynyt: 23.3.1996

Nimi: Milamarten Elegia eli ”Gia”

Agilityluokka: Medi3

Gia on ensimmäinen koirani ja kaikkea ollaankin ehditty jo kokemaan :) Pennusta asti Gia on ollut varsin päättäväinen ja kovapäinen. Se on kyllä ollut hyväkin ominaisuus sillä kouluttaminen on varsin helppoa. Toisaalta taas jos koulutusta ei olisi ollut niin tuo luonne voisi olla varsin hankala. Kuten villakoirat yleensäkin Giakin on hyvin fiksu, eli oppii kaiken hyvin nopeasti, mutta oppii myös väärän helposti. Tarkka siis täytyy olla.

Tokoa myös jonkin verran ollaan harrastettu, mutta ei koskaan niin tosissaan, koska tarkoitus ei ole osallistua kilpailuihin. Pennusta asti tottelevaisuutta harjoiteltiin ja vieläkin silloin tällöin vaihtelun vuoksi. Temppuja Gia tykkää toki tehdä, joten niitä myöskin keksitään.

Kaverikoirakoulutuskin läpäistiin ja Hyvinkäällä kävimme vierailuilla. Sen tosin joutui lopettamaan ajanpuutteen takia, mutta ehkä joskus taas…

Loppuun vielä mainitsen, että vaikka koiralla on todettu epilepsia jo kolmevuotiaasta lähtien niin se ei ole estänyt ollenkaan monipuolista harrastamista :) Mikään ei meitä lannista.

Kuvat ja teksti: © Copyright Anne Aarnio


Takaisin